Hoe werkt het?

Werkwijze Deuss

Illustratie: Celia Hadeler

Procedure in 7 stappen:

  1. Formulier invullen: U vult het online formulier in voor een toestemmings- en offerteaanvraag.
  2. Toestemming: Op basis van uw aanvraag en informatie vragen wij de basistoestemming aan voor het gebruik van de muziek bij de muziekuitgever. Als deze akkoord is, sturen wij u een bevestiging en een offerte voor de huur en opvoeringsrechten.
  3. Akkoord met de offerte: Indien u akkoord gaat met onze offerte maakt Albersen verhuur een contract voor de huur en rechten én bestellen wij het muziekmateriaal bij de uitgeverij.
  4. Contract ondertekenen: U ontvangt het contract samen met de algemene voorwaarden. Indien u tekent voor het contract, gaat u óók akkoord met onze algemene voorwaarden, klik hier om te deze bekijken.
  5. Materiaallevering: Nadat wij het ondertekende contract terug hebben, wordt het materiaal naar u verstuurd. Helaas hebben we niet al het materiaal op voorraad en de levertijd is gemiddeld 3 weken.
  6. Na de  uitvoering: We verwachten het materiaal binnen 2 weken na de laatste uitvoering terug, met een recette-opgave voor de berekening van de opvoeringsrechten.
  7. Factuur: U krijgt een factuur toegestuurd conform het contract. De contractkosten bedragen € 42,50 excl. 6% BTW. Naast de huur- en opvoeringsrechten, worden ook nog portokosten in rekening gebracht.